IT NAT

استفاده از فناوری برای طبیعت و محیط زیست سالم

IT NAT
سلامتیکشاورزی

ارگانیک در حال رشد است


خانواده کان مایکل بیش از 150 سال است که در همین زمین کشاورزی می کنند. او بخشی از نسل ششم است که در این عملیات در لس بانوس ، کالیفرنیا شرکت داشته است. در طول نسل ها ، این زمین توسط دو گروه خانوادگی کشاورزی می شد و در دهه 1960 پدربزرگ و عموی وی برای ایجاد شرکت کشاورزی بولز به هم پیوستند.

شرکت کشاورزی بولز بی نظیر است زیرا آنها از شیوه های متداول استفاده می کنند و تولید مواد غذایی ارگانیک را انجام می دهند. پس از شش نسل محصولات زراعی معمولی در حال رشد ، آنها شاهد افزایش تقاضا برای محصولات ارگانیک و الهام بخش برای نوآوری در مزرعه خود بودند.

در حالی که بسیاری تصور می کنند که معمولی و ارگانیک در کنار هم رشد نمی کنند ، واقعیت این است که بسیاری از کشاورزان به همه گزینه های موجود در آنجا باز هستند – و بر اساس فاکتورهای مختلف ، انتخاب می کنند. مایکل توضیح می دهد که مدیریت محصولات زراعی معمولی و ارگانیک چیست.

تمام محصولات زراعی که شما پرورش می دهید چیست؟

پاسخ: معمولاً ، ما بیشتر گوجه فرنگی های پردازشی را پرورش می دهیم ، اما مقداری پنبه GM و مقداری کمی یونجه GM نیز انجام می دهیم. گوجه فرنگی فرآوری شده برای محصولاتی مانند سس پیتزا و ماکارونی ، سس گوجه فرنگی و رب گوجه فرنگی استفاده می شود. اگر یک دانه رشد کنیم ، گندم دوروم را پرورش می دهیم ، که گندمی با کیفیت است و برای آرد نان استفاده می شود. ما همچنین برای تهیه غذاهای میان وعده ذرت رشد خواهیم کرد. ما همچنین خربزه ، طالبی و هندوانه را پرورش می دهیم. بسته به اینکه تقاضای بازار وجود داشته باشد ، گاهی پیاز یا هویج نیز رشد می کنیم.

تنها محصول ارگانیکی که رشد می کنیم گوجه فرنگی است. ما در سال 2013 مدیریت زمین را به صورت ارگانیک شروع کردیم اما سه سال طول می کشد تا بتوانیم محصول را به عنوان ارگانیک تصدیق کنیم.

چرا تصمیم گرفتید اکنون وارد بازار ارگانیک شوید؟

پاسخ: ما مدتی است که صنعت ارگانیک را رصد می کنیم و با یک مرکز پردازش گوجه فرنگی روابط خوبی داریم و شاهد افزایش سطح علاقه آنها بودیم. ما همچنین در مورد سایر پروژه ها با خرده فروشان بزرگی کار کرده ایم که نظرسنجی از بازار را انجام داده اند و به دنبال روند هستند. آنها به ما اجازه داده اند تا به هوش آنها بپردازیم ، که به ما کمک کرد تا تصمیم گیری کنیم.

چرا گوجه فرنگی را انتخاب کردید؟

پاسخ: گوجه فرنگی همه کاره است. گوجه فرنگی فرآوری شده در بسیاری از محصولات مورد استفاده قرار می گیرد و با وجود فراوانی محصولات ارگانیک در بازار هم اکنون ، گوجه فرنگی یکی از محصولات ارگانیک مورد نیاز است. به عنوان مثال ، گوجه فرنگی در بسیاری از سس سالاد استفاده می شود. بنابراین اگر می خواهید یک سس سالاد ارگانیک انجام دهید ، برای این کار باید گوجه فرنگی فرآوری ارگانیک تهیه کنید. در مورد سس های پیتزا و پاستا ، سس گوجه فرنگی ، کنسرو شده و خمیر هم همینطور است.

آیا تفاوت هایی در نحوه پرورش محصولات معمولی و ارگانیک وجود دارد؟

پاسخ: اختلافاتی وجود دارد. علفهای هرز بزرگترین مشکل هنگام رشد محصولات ارگانیک است زیرا روش های زیادی برای کنترل علفهای هرز وجود ندارد. با داشتن ارگانیک ، کشاورزان فقط می توانند از ابزارهای ویژه استفاده کنند. ما باید تعداد بیشتری سفر را در این زمینه انجام دهیم تا بتوانیم محصولات معمولی را پرورش دهیم زیرا باید از تجهیزات مخصوص تنظیم شده با GPS استفاده کنیم که بتواند علفهای هرز را بلند کند و نه گیاهان ، این بدان معنی است که نیروی کار بیشتری درگیر است.

بسیاری از مردم فکر می کنند که نمی توان از مواد شیمیایی در محصولات ارگانیک استفاده کرد ، اما این یک تصور غلط است. ما می توانیم از برخی مواد شیمیایی استفاده کنیم ، اما محدودیت هایی نیز وجود دارد. ما باید وقت زیادی را صرف یادگیری آنچه می توانیم و نمی توانیم انجام دهیم. با افرادی که می دانند به خواندن و مکالمات زیادی احتیاج دارد. این واقعاً یک تلاش گروهی است.

سخت ترین قسمت در مورد رشد هر دو نوع محصول چیست؟

پاسخ: برای انتقال زمین از حالت معمولی به ارگانیک زمان لازم است و در رشد ارگانیک خطر بیشتری وجود دارد. بازار ارگانیک همیشه برنده آشکار نبوده است. مردم می گویند در ابتدای سال ارگانیک می خواهند ، اما وقتی زمان برداشت محصول است ، آنها نمی توانند به اندازه مبلغی بپردازند. در صورت اشتباه بودن ابزارهای تولید بسیاری از محصولات تولیدی نیز وجود ندارد.

ما یک پردازنده گوجه فرنگی با یک خط ارگانیک اختصاصی داریم ، قیمت گذاری تثبیت شده است و گفتگوهای ما با خرده فروشان بزرگ نشان می دهد مشخص است که آنها می خواهند این محصول را داشته باشند. هم اکنون تقاضای مداوم وجود دارد ، که به ما کمک می کند تا با رشد سودمند گوجه فرنگی.

آیا یک روش حفاظت از محصول بهتر از روش دیگر است؟

پاسخ: هیچ مطالعه و یا چیزی که خوانده ام ، مورد بررسی قرار نگرفته است که می گوید یک روش بهتر از روش دیگر است یا اینکه مزایای سلامتی متفاوت است.

برای کنترل آفات از چه روش درمانی بر روی گوجه فرنگی های ارگانیک استفاده می کنید؟

پاسخ: این بستگی به این دارد که با چه اشکالات روبرو شویم ، اما برخی از محصولات مشترک مبتنی بر مس یا سیر هستند. با برخی از مواد شیمیایی ، یک مقدار برچسب خورده وجود دارد که قابل قبول است و متفاوت از آنچه در مورد معمولی است قابل قبول است.

آیا محصولات ارگانیک و معمولی شما به همان اندازه پایدار هستند؟

پاسخ: ما به عنوان یک كشاورز نسل ششم ، از پایداری آن واقعیت داریم. این یک تجارت طولانی مدت است و ما هرگز کاری برای آسیب رساندن به خاک یا آسیب رساندن به محیط اطراف خود انجام نمی دهیم. کسانی از ما که در زمین هستیم ، آن را زندگی می کنیم و مزارع را کار می کنیم — در کنار هم با بچه هایی کار می کنیم که به ما در رشد محصول کمک می کنند — می دانیم که خاک ما چیزی است که باعث می شود سال به سال سودآور باشیم و مردم ما باشند. بخش عظیمی از توانایی ما در مزرعه.

می خواهید مردم درباره کشاورزی بدانند؟

پاسخ: شما نمی توانید جریان را بجنگید یا ذهن همه را تغییر دهید. در پایان روز ، باید بدانم که چگونه می توانم چیزهایی را برای افرادی که می خواهند رشد کنند ، خواه با هر بخشی از آن موافقم یا نه. وضعیت معیشت من این است که غذای مورد نظر خود را به دنیا عرضه می کند.



مزایا و معایب آن برای رشد گواهی ارگانیک و معمولی وجود دارد. کشاورزان براساس تقاضای بازار ، خاک ، الگوهای آب و هوا و موارد دیگر تصمیم گیری می کنند. ابزارهای دیجیتالی اغلب می توانند این فرایند تصمیم گیری را با وضوح بیشتری انجام دهند – به کشاورزان این امکان را می دهد که بهترین تصمیم را برای زمین بگیرند و از منابع طبیعی کمتری برای انجام این کار استفاده کنند. کاهش تأثیر در حین تأمین نیازهای مصرف کننده برای همه افراد درگیر خوب است.


برای معرفی کسب و کار خود به صورت تولید محتوا متنی و تصویری و ویدویی کلیک کنید