IT NAT

استفاده از فناوری برای طبیعت و محیط زیست سالم

IT NAT
سلامتیکشاورزی

استفاده از فناوری بذر برای بهینه سازی مصرف آب

یکی از شگفت انگیزترین کاربردهای فناوری کشاورزی محصولات تحمل به خشکی است. با ادامه تغییرات آب و هوا ، بذرهای با کارآیی در آب می توانند به کشاورزان کمک کنند در حالی که از آب کمتری استفاده می کنند.

مطالعه موردي: حداكثر كارآمدي آب در آفريقا
(WEMA)

میلیون ها کشاورز به بارندگی به محصولات زراعی بستگی دارند که این امر بر توانایی آنها برای تغذیه خانواده ها و حمایت از اقتصاد تأثیر می گذارد. اما هنگام اعتصاب خشکسالی چه اتفاقی می افتد؟ با تشکر از فن آوری اصلاح نباتات ، منبع اصلی غذایی آفریقا ، ذرت ، هم اکنون می تواند با صفات تحمل به خشکی تولید شود و از محصول در برابر استرس غیرقابل پیش بینی محیط محافظت می کند.

wema_1

با مراقبت توسعه یافته و توزیع شده است

پروژه WEMA یک همکاری خصوصی بین دولتی و خصوصی است که توسط بنیاد فناوری کشاورزی کشاورزی آفریقا (AATF) مستقر در کنیا و با بودجه بنیاد بیل و ملیندا گیتس ، بنیاد هوارد جی باف ، و USAID تأمین می شود. WEMA از تکنیک های معمولی برای پرورش بذر تحمل به خشکی استفاده می کند. از طریق شرکت های بذر محلی در سراسر صحرای آفریقا توزیع می شود و این شرکت ها هیچ حقوقی پرداخت نمی کنند ، بنابراین بذر برای کشاورزان مقرون به صرفه تر است. امید این است که یک محصول مقاوم به خشکسالی منجر به تأمین مواد غذایی مطمئن تر شود.

کمک به اقتصاد پایدارتر

دانه های تحمل به خشکی بسیار بیشتر از امنیت غذایی است. با برداشت مطمئن تر ، کشاورزان نه تنها خانواده های خود را تغذیه می کنند بلکه محصولات مازاد را نیز می فروشند ، درآمد خود را بهبود می بخشند و اقتصاد محلی خود را تقویت می کنند. هنگامی که برداشت پایدار باشد ، کشاورزان نیز تمایل بیشتری به تکنیک های جدید سرمایه گذاری می کنند که عملکرد آنها پایدارتر می شود.

خط دفاع دوم

پروژه WEMA نه تنها برای تجهیز بذرها برای شرایط خشکسالی کار می کند ، بلکه از تکنیک های پیشرفته زیست فناوری برای کمک به آنها در مبارزه بهتر با آفات استفاده می کند. بدون ذرت حشرات محافظت شده ، کشاورزان چاره ای جز پاشیدن محصول خود با حشره کش های 1 ندارند . محافظت از حشرات نه تنها می تواند به دانه ها کمک کند تا از آسیب جلوگیری کنند ، بلکه می توانند توانایی جذب آنها در آب و سایر مواد مغذی مورد نیاز خود را نیز بطور موثر بهبود بخشند. همه این موارد برای رده پایین و محیط زیست یک کشاورز خوب است.

دسترسی به فن آوری های جدید برای بهبود پایداری در مزرعه برای همه کشاورزان اعم از بزرگ و کوچک بسیار مهم است. ممکن است کشاورزان کوچک در کشورهای در حال توسعه اثر کمتری در محیط زیست داشته باشند ، اما وقتی نوآوری ها به کشاورزان اجازه می دهد تا با هماهنگی بهتری با اکوسیستم خود کار کنند ، وضعیت معیشت و اقتصاد محلی خود را نیز بهبود می بخشند. برداشت بهتر می تواند به امنیت غذایی بیشتر و احتمالاً امنیت اقتصادی بیشتر منجر شود. پیشرفت در کشاورزی مدرن واقعاً این قدرت را دارد که روی جهانی که در آن زندگی می کنیم تأثیر مثبت بگذارد.


برای معرفی کسب و کار خود به صورت تولید محتوا متنی و تصویری و ویدویی کلیک کنید