IT NAT

استفاده از فناوری برای طبیعت و محیط زیست سالم

IT NAT
امنیتخشکیسلامتیکشاورزی

ضایعات غذایی جمع آوری شده از مشاغل به انرژی تبدیل می شود


یک استارتاپ از هضم بی هوازی برای تبدیل ضایعات غذا به سوخت استفاده می کند – از باکتری ها برای تجزیه زباله استفاده می کند

Spotted:  Startup StormFisher یک مدل کسب و کار توسعه داده است که برای همه افراد درگیر برنده است. این شرکت ضایعات غذایی را از رستوران ها ، خواربارفروشی ها و منابع دیگر جمع آوری کرده و طی فرآیندی به نام هضم بی هوازی ، که متان تولید می کند ، قرار می دهد. سپس از متان به عنوان بیوگاز استفاده می شود.  

در هضم بی هوازی ، باکتری ها برای تجزیه ضایعات غذا استفاده می شوند. این باکتریها بیوگاز غنی از متان را به عنوان یک محصول زائد منتشر می کنند. این بیوگاز را می توان برای برق یا گرما سوزاند ، یا بیشتر تصفیه کرد تا گاز طبیعی تجدیدپذیر (RNG) ایجاد شود ، که کاربردهای بیشتری دارد. با دور نگه داشتن ضایعات مواد غذایی از محل دفن زباله ، مقدار متان آزاد شده در اتمسفر از طریق تجزیه طبیعی کاهش می یابد و سوزاندن بیوگاز نیز دی اکسید کربن کمتری نسبت به سوخت های فسیلی منتشر می کند. 

این روند از جهات دیگر نیز برد-برد است. StormFisher برای حذف ضایعات مواد غذایی پرداخت می شود و می تواند سوخت را بفروشد. حدود 60 درصد از درآمد شرکت از فروش انرژی و 40 درصد از هزینه پردازش ضایعات حاصل می شود. این شرکت همچنین کودهای تولید شده از زباله های هضم شده را تولید و به فروش می رساند.  

فناوری مورد استفاده StormFisher می تواند در انتقال به انرژی های تجدیدپذیر نقش داشته باشد. اگرچه نمی تواند قدرت کافی برای جایگزینی سوخت های فسیلی تولید کند ، اما RNG می تواند بخشی از راه حل باشد و همچنین باعث کاهش انتشار گازهای زباله می شود. به گفته براندون گیلروید ، دانشیار دانشگاه گلف ، که در مورد هضم بی هوازی تحقیق می کند ، “این یک راه حل به تنهایی نیست ، اما قطعاً می تواند بخشی از راه حل کلی باشد.” 

کاهش انتشار کربن و یافتن منابع تجدیدپذیر انرژی برای کاهش گرمایش زمین حیاتی است. به تازگی ، ما شاهد افزایش انواع موادی هستیم که برای تولید سوخت های زیستی استفاده می شود ، و میزان استفاده از خود سوخت ها. اینها شامل سوخت های زیستی ساخته شده از  ضایعات آبجوسازی  و استفاده از سوخت های زیستی برای تامین نیروی  یدک کش است . 

نویسنده: لیزا مگلوف

بیشتر بیاموزید: نوآوری های غذا و نوشیدنی | نوآوری های کشاورزی و انرژی

9 اوت 2021

وب سایت: stormfisher.com

تماس با: stormfisher.com/contact