IT NAT

استفاده از فناوری برای طبیعت و محیط زیست سالم

IT NAT
سلامتیکشاورزی

میکروبهای شگفت انگیز


میکروبها یا میکروارگانیسم ها یاران پنهان محصولات زراعی هستند. این باکتری ها و قارچ های ریز در پشت صحنه برای کمک به گیاهان در هنگام رشد کار می کنند. علاوه بر این ، آنها برای سلامتی کلی خاک بسیار حیاتی هستند. سلامتی خوب خاک مهم در تهیه مواد غذایی ، سوخت و فیبر کافی برای جمعیت رو به رشد جهان است. کشاورزان به طور فعال برای محافظت از خاک در داخل و اطراف مزرعه خود کار می کنند و بهره گیری از قدرت میکروب ها می توانند بخش مهمی از شیوه های مدیریت خاک آنها باشند ، زیرا آنها با استفاده از منابع طبیعی به طور موثر از محیط زیست محافظت می کنند.

میکروبها سلامت خاک را از طرق مختلف بهبود می بخشند:

میکروب ها به عنوان MAXIMIZER

میکروبها به عنوان حداکثر کننده عمل می کنند و به محصولات زراعی کمک می کنند تا از عناصر طبیعی موجود در خاک استفاده کنند.

maximizer_lg
مواد پاک کننده نیتروژن

ازت برای رشد گیاه حیاتی است. از آن برای تولید کلروفیل استفاده می شود که برای فتوسنتز ضروری است. به طور کلی ، محصولات زراعی نیتروژن را از خاک اطراف خود می کشند. با این وجود برخی فرایندهای کشاورزی و همچنین هوای شدید باعث می شود نیتروژن از سطح زمین فرار کند. میکروبها می توانند کمک کنند.

وقتی میکروبهایی وجود دارند که ماده آلی در حال تجزیه است ، به عنوان مثال پس از پاکسازی محصولات زراعی یا بعد از برداشت ، می توانند نیتروژن آزاد شده در طی فرایند را ضبط کنند. میکروب ها سپس نیتروژن ذخیره شده را از طریق ریشه های خود به گیاهان در حال رشد منتقل می کنند.

جداکننده های فسفر

فسفر عنصر دیگری است که برای رشد گیاه ضروری است. این نه تنها یک عامل اصلی در فتوسنتز است ، بلکه باعث تحریک رشد ریشه ، افزایش ساقه و ساقه نیز می شود و مقاومت گیاهان در برابر بیماری را بهبود می بخشد.

در حالی که فسفر زیادی در خاک وجود دارد ، آن را مستقیماً به نفع گیاه نمی توان از طریق گیاه حل کرد. میکروبها به تجزیه فسفر موجود در خاک کمک می کنند و آن را از پیوندهای آلی که در آنجا نگه داشته می شوند ، رها می کنند تا گیاهان بتوانند از آن برای رشد استفاده کنند.

ناوبرهای مغذی

نیتروژن و فسفر دو مهمترین ماده مغذی گیاه برای رشد کامل پتانسیل های خود هستند ، اما آنها تنها اجزایی نیستند که گیاهان به آن نیاز دارند. میکروبها در چوپان کردن عناصر مهم مانند آب و مواد مغذی مانند پتاسیم به ریشه های گیاه کمک می کنند.

میکروب ها به عنوان محافظ

میکروب ها همچنین گیاهان در حال رشد را از حشرات و بیماری ها محافظت می کنند.

موانع قارچی

بعضی از میکروب ها با گیاهان کار می کنند تا قارچ های مضر از رشد آن جلوگیری کنند. با ایجاد سدی در اطراف ریشه محصولات زراعی ، این میکروب ها آنها را از قارچ های مضر و خاک محافظت می کنند. میکروبهای دیگر در راه خود برای کار بردن برگهای خود در سدی محافظ در برابر پاتوژنهای موجود در هوا کار می کنند.

بازدارنده آفات

بعضی از میکروبها وجود دارند که به عنوان سموم دفع آفات طبیعی 1 کار می کنند و حشرات ناخواسته را قبل از رسیدن حتی به گیاه نابود می کنند. به عنوان مثال ، Bacillus thuringiensis (Bt) ، یک سموم معمولی که بطور طبیعی از آن استفاده می شود ، پروتئین های بلوری تولید می کند که برای انسان کاملاً بی خطر است اما برای دستگاه گوارش برخی از حشرات مختل است. این میکروبها برای انسان مضر نیستند اما می توانند برای آفات کشنده باشند.

محافظ_LG

همکاران میکروب در سلامت خاک

شرکای_LG
Nematodes سودمند

نماتدها کرمهای میکروسکوپی هستند که میکروارگانیسم های دیگر موجود در خاک را می خورند. در حالی که بسیاری از میکروبها برای محصولات زراعی مفید هستند ، بسیاری از گونه های نماتد نیز نقش مفید و مهمی دارند. هنگامی که میکروبهای دیگر را می خورند ، آمونیوم (NH4 +) دوباره به داخل خاک آزاد می شود. گیاهان می توانند آمونیوم را تجزیه کرده و از نیتروژن مفید موجود در آن استفاده کنند. علاوه بر این ، نماتدها به عنوان اتوبوس (یا وسایل حمل و نقل) در هنگام گذر از خاک عمل می کنند ، میکروب هایی را که در طول مسیر به قسمت بیرونی آنها وصل می شوند ، جمع می کنند و رها می کنند.

استفاده از قدرت های میکروبی به خوبی

چندین عامل – از جمله فرسایش و برکه موقت یا جاری شدن سیل – می تواند منجر به از بین رفتن میکروب ها در خاک یک مزرعه شود. علاوه بر استفاده از شیوه های نوین کشاورزی مانند پوشش های گیاهی و کاهش خاکورزی ، اکنون کشاورزان می توانند با افزودن روکش میکروبی به طور مستقیم به بذرها قبل از کاشت ، شانس محصولات زراعی خود را برای رشد سالم بهبود بخشند. این روکش تضمین می کند که میکروب های مناسب به همان اندازه نزدیک به گیاه نزدیک باشند و به حداکثر رساندن عناصر طبیعی موجود در خاک مانند آب ، نیتروژن و فسفر و محافظت در برابر حشرات و بیماری ها کمک کند. کشاورزان دائماً از خاک یاد می گیرند و توانایی خود را برای برداشت پایدار مواد غذایی ، سوخت و فیبر برای برآوردن تقاضای رو به رشد جهان بهبود می بخشند.


برای معرفی کسب و کار خود به صورت تولید محتوا متنی و تصویری و ویدویی کلیک کنید