IT NAT

استفاده از فناوری برای طبیعت و محیط زیست سالم

IT NAT
امنیتخشکیسلامتیکشاورزی

گوشت کم کربن برای گوشتخواران دوستدار محیط زیست


یک استارتاپ بیوتکنولوژی راهی برای تبدیل گازهای گلخانه ای به پروتئین برای علوفه حیوانات ایجاد کرده است

مشاهده شده: بر اساس استارتاپ فناوری Deep Branch ، تولیدات کشاورزی حدود یک چهارم کل انتشار گازهای گلخانه ای را شامل می شود-بخش عمده ای از آن از محصولات حیوانی ناشی می شود. اگرچه بهترین راه برای کاهش این میزان ، کاهش تعداد محصولات حیوانی است که می خوریم ، اما این شرکت جایگزینی را ارائه کرده است – منبع پروتئینی که از انتشار کربن ناشی می شود.

این شرکت از میکروارگانیسم ها برای سنتز دی اکسید کربن به پودر غنی از پروتئین که پروتون نامیده می شود ، استفاده می کند. Deep Branch از فناوری مشابه سایر شرکتهایی که پروتئین را از تخمیر زیستی تولید می کنند ، استفاده می کند. با این حال ، Deep Branch به جای استفاده از متان یا قندها به عنوان ماده اولیه ، از CO2 استفاده می کند و هزینه ورودی آن را به میزان قابل توجهی کاهش می دهد و رد پای کربن کمتری دارد.

پروتئین به دست آمده دارای مشخصات تغذیه ای قابل مقایسه با پودر ماهی است و می تواند در خوراک دام به عنوان جایگزینی برای پروتئین های پایه ماهی و سویا استفاده شود. Deep Branch قبلاً قراردادی را برای استفاده از CO2 گرفته شده در نیروگاه های متعلق به شرکت انرژی بریتانیایی Drax امضا کرده است. این شرکت تخمین می زند که تولید پروتون نه تنها 90 درصد کربن کمتری نسبت به منابع پروتئینی جایگزین نیاز دارد ، بلکه تقریباً به همان میزان CO2 تولید می کند که توسط 300000 خودرو در هر سال منتشر می شود. 

مدیرعامل و بنیانگذار Deep Branch ، پیت رو ، درباره تفکر این شرکت توضیح داده است و می گوید: “ما با دو مسئله بزرگ روبرو هستیم: چگونه CO2 را کاهش دهیم و چگونه غذای بیشتری را به صورت پایدار تأمین کنیم. اما اگر بتوانید دو مشکل را در یک مورد حل کنید – اگر بتوانید از کربن برای تولید غذا استفاده کنید ، چطور؟ “

در Springwise ، ما شاهد افزایش سریع تعداد نوآوری هایی هستیم که از تخمیر زیستی برای ایجاد محصولات از زباله استفاده می کنند. برخی از نوآوری های اخیر در این زمینه شامل یک نام تجاری مد است که مربیان میکروب را پرورش می دهد و شرکتی که از CO2 جذب شده برای تولید سوخت تجدیدپذیر استفاده می کند .

نویسنده: لیزا مگلوف

بیشتر بیاموزید: نوآوری های کشاورزی و انرژی |نوآوری های پایداری

26 آوریل 2021

وب سایت: deepbranch.com

تماس با: deepbranch.com/contact-us